Events

Website Training 4 mei 2017

i-Minded Website TrainingWebsite Training - Haalt u alles uit uw website?

Tijdens deze training maak je kennis met de belangrijkste aspecten van een succesvolle website en leer je hoe je meer uit je website kunt halen. Daarnaast laten we je zien hoe je de resultaten van je inspanningen kunt meten en monitoren. De training van donderdag 4 mei 2017 start om 09.30u in ons kantoor aan de Heerlerbaan 95 te Heerlen. Afhankelijk van specifieke vragen en gewenste diepgang zal de training tot circa 16.00u duren. Rond 12.30u wordt er een lunch verzorgd.

De deelnemersgroep voor deze sessie bestaat uit 6 tot maximaal 8 deelnemers. De interessegebieden of branches waarbinnen de deelnemers opereren zijn - voor zover mogelijk - op elkaar afgestemd zodat we in kunnen gaan op een aantal gemeenschappelijke vraagstukken. Eventuele specifieke vragen op het gebied van online marketing kunnen vooraf kenbaar gemaakt worden (via info@i-minded.nl). Tijdens de training wordt ingegaan op deze vragen. Verder is een onderdeel van de training een quickscan van je eigen website die kort zal worden toegelicht binnen de context van online marketing en vindbaarheid. Een flink naslagwerk van alle onderdelen die in de training aan bod komen maakt het hele verhaal compleet.

De kosten voor de training bedragen € 195,- per deelnemer. Hierbij is inbegrepen:
  • 1 daagse trainingsessie van 09.30u tot circa 16.00u verdeeld in 4 blokken met onderstaande onderwerpen
  • een quickscan van je eigen website met toelichting binnen de context van online marketing en vindbaarheid
  • papieren naslagwerk
  • digitale kopie naslagwerk op USB stick
  • 12.30u lunch
Aanmelden kan via het online inschrijfformulier »

Programma

Maak kennis met de basisprincipes van Search Engine Optimalisation (SEO)
Op laagdrempelige wijze laten we zien met welke simpele technieken je ervoor kunt zorgen dat je website beter gevonden wordt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Ook laten we zien welke technieken je juist niet moet toepassen om zo een ban of penalty van de zoekmachines te vermijden.

Leer de basisprincipes toe te passen in het cms van je website
Je website is normaliter voorzien van een (geavanceerd) cms waarmee je er zelf voor kunt zorgen dat je website beter gevonden wordt in de zoekmachines. Wij laten je zien hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken.

Zet social media professioneel in om nog meer uit je website te halen
Wist je dat Google Pagerank mede bepaald wordt door de populariteit van je website? Door slim gebruik te maken van de diverse social media kanalen kun je je ranking verhogen, je vindbaarheid verbeteren en meer traffic naar je website genereren.

Meet en monitor de resultaten van je inspanningen
We introduceren je in de wereld van de website statistieken en laten zien hoe deze informatie je kan helpen bij het verkrijgen van inzicht en het onderhouden en optimaliseren van je website prestaties.

Aanmelden
We hopen je graag te mogen begroeten op donderdag 4 mei bij i-Minded!
Online inschrijven »
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK