Actueel

Nieuwe website voor Petit Verbindt

Petit verbindt haar klanten door een totaalpakket aan telecomdiensten, beveiliging, domotica en IT-oplossingen aan te bieden aan haar klanten. Petit onderscheidt zich op een aantal punten van andere aanbieders. Zij hebben de kennis in huis om de wensen van de klant om te zetten in een perfect afgestemde totaaloplossing en installeren en repareren zelf de apparatuur. Daarnaast voeren zij producten van betrouwbare merken, maar behouden wel een onafhankelijke positie, zodat er een eerlijk advies uitgebracht kan worden dat gebaseerd is op kosten en baten over de gehele levensduur.

Met de service van Petit Verbindt ben je altijd verbonden. Dat is het credo van Petit Verbindt en daarmee ook de gewenste uitstraling voor de nieuwe website.


De bestaande website van Petit Verbindt was alweer een paar jaartjes oud en toe aan een opfrisbeurt. De dienstverlening moest beter tot zijn recht komen en ook het design was niet meer helemaal van nu. Aan i-Minded werd de opdracht gegeven om hier verandering in aan te brengen. Uitgangspunt voor het design was uiteraard de huisstijl van Petit Verbindt. In het logo wordt gebruik gemaakt van drie puntjes, die duidelijk de verbinding illustreren. Deze puntjes (ofwel bolletjes) komen overal in de uitingen van Petit Verbindt terug, zowel in de online- als de offline communicatiemiddelen. Dit gaf de inspiratie voor de homepage waar deze de functie van buttons gekregen hebben. De belangrijkste diensten en services zijn hiermee vanaf de homepage in 1 klik te bereiken. Om het geheel een speels effect mee te geven zijn een paar van deze bolletjes voorzien van een kleine animatie waardoor deze je scherm in lijken te zweven. De huisstijl van Petit Verbindt bestaat uit de kleuren oranje en zwart en deze zijn dan ook consequent doorgevoerd binnen de website. Zwart kan soms zwaar overkomen op een beeldscherm, maar door te combineren met antraciet en sprekend/kleurrijk beeldmateriaal krijgt het zwart op deze website juist een frisse uitstraling.

Petit Verbindt biedt via de website veel informatie, zodat klanten zich goed kunnen oriënteren op de diverse mogelijkheden. Maar om haar klanten goed te kunnen adviseren over de beste oplossingen, is een persoonlijk gesprek uiteraard van groot belang. Daarom wordt de bezoeker van de website op meerdere plekken voorzien van de contactgegevens zodat er niks in de weg staat om even contact op te nemen en een afspraak te plannen. En met de nieuwsmodule voorziet Petit Verbindt de bezoekers telkens van de meeste actuele informatie op het gebied van telecom, beveiliging, domotica en IT.

Wil je ons werk bekijken? Kijk dan eens op de nieuwe website van Petit Verbindt (en natuurlijk ook als je geïnteresseerd bent in het werk van Petit Verbindt ;-))

Geplaatst op: 29-03-2018

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK