Actueel

Partnerovereenkomst SponsorElftal.nl

Gisteren (22 maart red.) werd het partnership van i-Minded en SponsorElftal.nl officieel bekrachtigd. i-Minded steunt al jarenlang het verenigingsleven in de eigen regio en het partnership met Sponsorelftal.nl is daarop een logisch vervolg. Nieuwe sponsoraanvragen van verenigingen worden voortaan alleen nog ingevuld via het concept van SponsorElftal.nl.


Namens SponsorElftal.nl ondertekenden initiaitefnemers Patrick Vrijman en Edwin Sturtz de overeenkomst, namens i-Minded zetten Richard van Elburg en Roger Koll hun krabbel. Na ArboPro, Robey, Makro, Wijkel Groep en Petit Verbindt is i-Minded partner numero 6 van dit sponsorinitiatief. 

Over SponsorElftal.nl
Sponsorelftal is een volledig innovatief sponsorconcept waar bedrijven, clubsponsoren en leden onderling worden verbonden via hun eigen amateurclub. Sponsorelftal levert alle partijen zakelijk financiële waarde op.

Sponsorelftal is er voor alle partijen die betrokken zijn bij een amateurclub en biedt ook voor alle partijen meerwaarde:

  • Amateurclub kan haar sponsorinkomsten vergroten via een nieuwe vorm van sponsoring
  • Bedrijven uit het sponsorelftal verhogen hun omzet
  • Clubsponsoren creëren een sponsortegoed vanuit hun reguliere inkopen. Hierdoor vormt sponsoring geen extra bedrijfskosten
  • Clubsponsoren krijgen hoogwaardig aanbod en worden onderling verbonden
Meer informatie: www.sponsorelftal.nl

Bron: i-Minded

Geplaatst op: 23-03-2016

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK