Actueel

Nieuwe website voor Benders

Benders is sinds 1932 dé specialist op het gebied van zand en grind voor particulieren en bedrijven. Het assortiment bestaat o.a. uit siergrind, dakgrind, straatsplit, diverse zandsoorten en teelaarde.

Hier kunnen zowel particulieren en bedrijven terecht voor o.a. siergrind, dakgrind, straatsplit, diverse zandsoorten en teelaarde. Deze zijn verkrijgbaar in elke gewenste hoeveelheid en kunnen in big bags, los, of met de loskraan geleverd worden. Naast de producten bieden zij ook diverse relevante diensten, waaronder transport en hijswerkwerkzaamheden. Ook voor het huren van diverse materialen zoals steenklemmen, pallethaken en zandmachines kunnen klanten bij hen terecht.


Voor Benders zand en grindhandel ontwikkelde i-Minded een nieuwe website.

Benders heeft al een lange historie, maar blijft niet stilstaan en gaat graag met de tijd mee. Daarom werd het ook tijd voor een nieuwe website. De oude website was qua design niet meer helemaal van deze tijd en niet mobielvriendelijk. Daarnaast kwamen de verschillende producten en diensten onvoldoende tot hun recht. Dus aan i-Minded werd de opdracht gegeven om de website weer helemaal van nu te maken en er daarnaast ervoor te zorgen dat zowel bedrijven als particulieren de website beter weten te vinden.

Uitgangspunt voor de website was dat deze zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk moest worden. Zodat particulier en bedrijf de juiste informatie snel kunnen vinden. Er zijn daarom verschillende navigatie mogelijkheden aan de website toegevoegd, zoals het navigatiemenu, het broodkruimelpad en links naar de belangrijkste pagina‘s in de footer. Op de homepage zijn daar nog extra mogelijkheden aan toegevoegd, en kunnen bezoekers via navigatiebuttons en de buttons in de fader eenvoudig doorklikken naar de gewenste pagina.

Om de diensten en producten beter te presenteren hebben we samen goed nagedacht over de menustructuur. Alle diensten en producten hebben een eigen pagina gekregen en zijn hierdoor allemaal apart benaderbaar en deelbaar. De content en meta data van deze pagina‘s wordt in de komende periode nog verder onder handen genomen om de vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren. Een belangrijke functie van de website is om bezoekers aan te sporen contact op te nemen voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling. Om die drempel zo laag mogelijk te maken zijn de contactgegevens prominent in beeld geplaatst.

Door de pagina‘s verder rustig te houden en te werken met de kleuren van de huisstijl heeft de website een overzichtelijke en moderne uitstraling gekregen. Deze uitstraling wordt nog eens versterkt door het gebruik van goede foto‘s die Benders op ons advies door een professionele fotograaf heeft laten maken. Omdat Benders trots is op haar historie mochten uiteraard ook foto‘s uit de oude doos niet ontbreken en hebben we ook die een mooi plekje binnen de website gegeven.

Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat of de producten en diensten van Benders? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Bron: i-Minded

Geplaatst op: 22-12-2017

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK