Actueel

Nieuwe website voor Redirect

Redirect biedt maatwerkoplossingen op het gebied van de gehele "career lifecycle". Vanaf instroom en onboarding tot en met talent- en leiderschapsontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, stress & verzuimpreventie en end career reflections (langer doorwerken). Het streven van Redirect is om gedurende de gehele employee journey een hoge toegevoegde waarde te kunnen bieden. Dit doen ze op een frisse en vernieuwende wijze. Deze werkwijze moest uiteraard ook goed naar voren komen op hun website.


De dienstverlening van Redirect is zeer uitgebreid en de doelstelling voor de website was, om deze zodanig te presenteren dat de bezoeker snel de juiste informatie kan vinden en bereiken. De belangrijkste diensten en bijvoorbeeld ook de loopbaan APK, zijn daarom via duidelijke CTA buttons op de homepage te benaderen. Verder worden er diverse navigatie mogelijkheden (o.a. broodkruimelpad en links in footer) geboden waardoor de verschillende pagina´s op elke locatie binnen de website eenvoudig te bereiken zijn.

Redirect is onderdeel van de Flexpoint groep en dat is ook goed te herleiden uit de huisstijl van Redirect. Het design van de website is uiteraard geheel op deze huisstijl afgestemd en daarmee zeer herkenbaar. Het logo gaf daarnaast inspiratie tot een creatieve invulling van de header, footer en pagina-indeling.

Ben je geïnteresseerd in het opbouwen van duurzame relaties met je werknemers en staat geluk in de bedrijfsvoering centraal? Kijk dan eens wat Redirect voor jou kan betekenen.

Geplaatst op: 20-02-2018

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK