Actueel

Eigen website voor Parkstad Limburg Stadion Events

Parkstad Limburg Stadion Events is een initiatief van de Gemeente Kerkrade en Roda JC, gezamenlijk baten zij het stadion uit en willen naast de 2-wekelijkse voetbalwedstrijden structureel invulling geven aan een goed gevuld evenementen programma. Want zeg
nou zelf, Parkstad Limburg Stadion is toch dé perfecte evenementen locatie?


De ruimte en de ambiance die het stadion te bieden heeft, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van allerlei zakelijke evenementen en activiteiten, zoals vergaderingen, presentaties, feesten, teamuitjes, etc. Maar ook de particulier kan bij Parkstad Limburg Stadion terecht voor diverse activiteiten of het organiseren van een feest. Tot voor kort werden deze mogelijkheden kenbaar gemaakt via de website van Roda JC. Maar tussen al dat “Roda geweld" sneeuwde dit een beetje onder en bleek er onvoldoende ruimte te zijn om alle mogelijkheden effectief te kunnen communiceren naar de doelgroep. Daarnaast wilde Parkstad Limburg Stadion Events graag haar eigen identiteit meer vorm gaan geven en als zelfstandige organisatie naar buiten toe kunnen treden. Daarom is besloten om voor Parkstad Limburg Stadion Events een eigen huisstijl en website te laten ontwikkelen.

De ontwikkeling van de website heeft Parkstad Limburg Stadion Events aan twee partijen overgelaten: Advance Communications heeft het design ontworpen en i-Minded mocht de technische ontwikkeling voor haar rekening nemen. De opdracht was het ontwikkelen van een toegankelijke en gebruiksvriendelijke website waar de bezoeker heel snel kan vinden waar hij naar op zoek is. Daarom worden er o.a. meerdere navigatie mogelijkheden geboden, zoals het hoofdmenu, buttons op de pagina, links in de footer en een geavanceerde zoekfunctie. Alle activiteiten, evenementen en culinaire mogelijkheden zijn uitgebreid omschreven en alle ruimtes die geboekt kunnen worden, zijn voorzien van extra informatie omtrent de faciliteiten (zoals beamer, WiFi, etc.), daarnaast wordt direct getoond voor hoeveel personen een ruimte geschikt is. Met de toegevoegde foto‘s krijgt de bezoeker een goede impressie van de beschikbare ruimtes en activiteiten.

En wanneer de bezoeker eigenlijk iets anders in gedachten had als het standaard aanbod, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Parkstad Limburg Stadion Events denkt graag mee over de mogelijkheden. Ook het aanvragen van een offerte op maat gaat heel eenvoudig via de website.

Dus wil je binnenkort ook eens “op niveau" vergaderen in het stadion of is het team wel weer eens toe aan een gezellige avond? Kijk dan eens op de website van Parkstad Limburg Stadion Events.

Bron: i-Minded

Geplaatst op: 16-06-2017

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK