Actueel

i-Minded steunt For a Kids Smile met website

Roger van der Linden, is naast zijn werk als directeur/eigenaar van Van der Linden Adviesgroep ook heel actief in diverse verenigingen en commissies en ook sporten (sinds 2007 hardlopen) neemt een groot aandeel van zijn vrije tijd in beslag.

Maar volgens Roger kunt je nooit genoeg uitdagingen hebben en daarom heeft hij er nog een extra aangenomen. Hij gaat proberen om voor de stichting Kinderen Kankervrij (KIKA) zoveel mogelijk geld op te halen door op 5 november 2017 de City Marathon in New York te lopen.


i-Minded ontwikkelt website voor Run for KIKA initiatief

Het is voor Roger de tweede keer dat hij aan de start van dit enorme sportevenement zal staan. Maar dit keer dus niet alleen om een sportief doel te behalen, maar ook om KIKA te kunnen steunen. Het doel is dus om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor Kika en hiermee zal Roger tot kort voor de start bezig blijven.

Om iedereen goed op hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen heeft Roger daarom aan i-Minded gevraagd om een mooie overzichtelijke en informatieve website te ontwikkelen, die tevens kon ondersteunen bij het werven van meer sponsoren. Omdat ook wij uiteraard graag ons steentje bijdragen aan dit nobele streven, zijn wij dit project met veel enthousiasme aangegaan.

Uitgangspunt voor het ontwerp van de website was dat de boodschap aan de bezoeker direct bij binnenkomst duidelijk zou zijn: Roger gaat rennen voor KIKA en jij kunt hem helpen! Om de bezoeker aan te sporen tot het ondernemen van actie is er een opvallende actieknop aan het navigatiemenu toegevoegd en wordt op de homepage en de sponsorpagina duidelijk de tussenstand vertoond. Die teller staat inmiddels al op ruim € 22.000,- en wij hopen dat het hier nog lang niet stopt. Dus draag jij dit initiatief van Roger ook een warm hart toe? Doneer dan vandaag nog!

Met de nieuwsmodule die wij standaard bij iedere website leveren, zorgt Roger ervoor dat alle informatie rondom zijn Run for KIKA op de website gepubliceerd wordt, hierdoor kan iedereen deze ontwikkelingen op de voet volgen. 

i-Minded wenst Roger heel veel succes met het trainen voor de marathon en wij hopen dat de website effectief zal bijdragen aan het verkrijgen van nog meer sponsorgeld.

Bron: i-Minded

Geplaatst op: 16-05-2017

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK