Actueel

Nieuwe website voor Limbourg Huis & Hypotheek

Limbourg Huis & Hypotheek is een makelaar in Vaals voor de aan- of verkoop van woningen. Maar men kan er ook terecht voor een onafhankelijk hypotheekadvies, woningverkoop, aankoopbegeleiding of verhuur. Het kantoor is bewust niet groot om iedere klant de juiste persoonlijke aandacht te kunnen geven die hij/zij nodig heeft. Dat persoonlijke kwam in de oude website onvoldoende uit de verf en ook qua design en techniek kon de oude website wel een update gebruiken.


Nieuwe website ontwikkelt voor Limbourg Huis en hypotheek

i-Minded kreeg de mooie uitdaging om deze nieuwe website te ontwikkelen. De opdracht was dus duidelijk: heldere communicatie, overzichtelijkheid en een goede begeleiding zijn bij Limbourg Huis & Hypotheek vanzelfsprekend en de website moest dit dus ook uitstralen. Daarnaast moest de website bezoekers uitnodigen om contact op te nemen via telefoon of e-mail om zo dat eerste contact tot stand te brengen. En uiteraard moest het huizenaanbod optimaal gepresenteerd worden.

Het woningaanbod is voor een makelaar de manier om zich te onderscheiden op de markt en deze kreeg daarom een prominente plek op de homepage. Om het doorzoeken ervan heel eenvoudig en toegankelijk te maken is op de homepage een zoekfunctionaliteit geplaatst waarbij de bezoeker direct kan filteren op koop-, of huurwoning, prijsklasse, plaats en type woning. De detailpagina‘s van de woningen bevatten alle relevante informatie en foto‘s van het object. Geïnteresseerden kunnen direct contact opnemen met het kantoor m.b.v. het contactformulier op de pagina. Ook kan het pand direct op Facebook gedeeld worden om zo de interesse te delen met vrienden en/of een vriend te attenderen op een mooi pand. Wanneer iemand contact wil opnemen is het niet moeilijk voor de bezoeker om deze gegevens te vinden, want deze zijn via iedere pagina binnen de website in 1 oogopslag te vinden.

De website is inmiddels alweer enkele maanden live en wordt door Limbourg Huis & Hypotheek optimaal benut. Ben je benieuwd naar het resultaat, of het woningaanbod dat het kantoor heeft? Neem dan eens een kijkje.

Bron: i-Minded

Geplaatst op: 16-01-2018

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK