Actueel

Receptie, uitbreiding van je winkelvloer, informatieverstrekking…en dat allemaal zonder extra personeel aan te hoeven nemen.

Personeel is voor veel bedrijven het hart van de organisatie, zij zijn het eerste aanspreekpunt voor klanten en spelen vaak een belangrijke rol in veel bedrijfsprocessen. Maar werknemers blijven mensen en kunnen slechts een bepaalde hoeveelheid werkzaamheden uitvoeren binnen hun werkdag. Maar jij als ondernemer hebt ambities; je wilt groeien, je winkeloppervlakte uitbreiden, je klanten uitvoeriger te woord staan, uitgebreid informeren over je dienst of product, je wilt bezoekers bij binnenkomst vriendelijk begroeten en de weg wijzen, etc.


Voor deze plannen zul je waarschijnlijk extra personeel moeten aannemen en wellicht moeten investeren in een grotere bedrijfsruimte. Allemaal vrij rigoureuze beslissingen die een flinke investering met zich meebrengen. Maar het kan ook anders…

Ga online in je offline omgeving!

Door slim gebruik te maken van de alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft, kun je je ambitieuze groei- en/of veranderplannen realiseren zonder al te grote investeringen. Hoe? Plaats een informatiezuil in je stenen-/offline vestiging en breid je organisatie uit:

Verkoop extra producten die niet meer in je magazijn of winkel passen door deze aan te bieden op de informatiezuil:
Indien een klant een artikel wilt kopen dat niet op voorraad is, bestel je dit eenvoudig in je eigen shop en laat het bij de klant thuis afleveren. Jij hoeft geen nee te verkopen en de klant ervaart extra service.

Onthaal klanten vriendelijk aan de receptie:
Plaats de informatiezuil op een prominente plek bij de entree en verwelkom hen met een persoonlijke boodschap. De informatie wordt via narrow casting verstuurd naar de zuil, dus je kunt real time en ad hoc een boodschap plaatsen en/of aanpassen.

Informeer bezoekers, die je niet persoonlijk kunt spreken:
Sta je op een beurs en komen er zoveel bezoekers voorbij dat het onmogelijk is hen allemaal persoonlijk te woord te staan? Maak dan gebruik van de informatiezuil om hen toch de informatie te verstrekken die je graag wilde delen.

Dit zijn enkele voorbeelden van de mogelijke toepassingen, maar bij lange na niet de enige. Zodra jij weet in welk proces of voor welke activiteit je digitale ondersteuning zoekt, dan kan i-Minded de software ontwikkelen die nodig is om de informatiezuil voor jouw bedrijf perfect te laten werken. Wil je er een keer 1 live aanschouwen? Breng dan eens een bezoekje aan het Parkstad Limburg Stadion, daar wordt een informatie zuil ingezet om bezoekers te laten deelnemen aan een game waarbij ze de uitslag kunnen voorspellen en bij een juiste voorspelling kans maken op mooie prijzen.

Zou je graag een demonstratie of meer informatie willen? Neem dan contact met ons op, wij laten graag zien wat er allemaal mogelijk is. Meer informatie is ook hier te vinden.

Bron: i-Minded

Geplaatst op: 13-09-2017

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK