Actueel

Nieuwe website voor Dreessen Willemse Architecten

Dreessen Willemse Architecten is in 2014 opgericht door Lars Dreessen onder de naam Dreessen Architecten. Rob Willemse is sinds 2012 werkzaam bij het bureau dat vanaf 2014 de naam Dreessen Willemse Architecten gekregen heeft. Het bureau werkt aan uiteenlopende projecten in heel Nederland en soms daarbuiten, de opdrachtgevers bestaan o.a. uit gemeenten, bedrijven, coöperaties, ontwikkelaars en particulieren. Bij ieder project wordt de ontwerpopgave zorgvuldig en opnieuw geformuleerd: iedere vraag is uniek. Binnen de bestaande website was het lastig om deze unieke projecten echt optimaal uit te lichten en daarom werd het tijd om deze in een nieuw jasje te steken.


Nieuwe website ontwikkelt voor Dreessen Willemse architecten

De projecten van Dreessen Willemse Architecten vormden dus duidelijk het uitgangspunt voor de nieuwe website. Ieder project wordt door het bureau uitgebreid in beeld en tekst vastgelegd. In de loop der jaren is er een enorme bibliotheek aan materiaal opgebouwd en werd het hoog tijd om dit materiaal op een zo aantrekkelijk en overzichtelijk mogelijke wijze online te presenteren. Binnen de nieuwe website heeft ieder project daarom zijn eigen pagina gekregen met voldoende ruimte voor foto´s en toelichting. Bezoekers kunnen hierdoor moeiteloos alle gegevens van een project bekijken. Om het zoeken binnen al die projecten eenvoudig te maken, zijn deze in categorieën ingedeeld en kunnen daarnaast via de projectenlijst opgezocht worden. De projecten kunnen tevens met 1 druk op de knop gedeeld worden via social media zoals Facebook, LinkedIn of WhatsApp. En uiteraard is de website ook voor mobiele bezoekers heel gemakkelijk in gebruik.

Op de homepage worden de mooiste projecten bijna beeldvullend getoond en deze vormt daarmee het perfecte online visitekaartje voor Dreessen Willemse Architecten. Het bureau biedt graag extra achtergrondinformatie over lopende en afgeronde projecten en andere initiatieven en publiceert daarom vrij veel nieuwsberichten. Van de nieuwsmodule wordt dus optimaal gebruik gemaakt en deze is zodanig ingericht dat alle berichten mooi en overzichtelijk op de website getoond worden. De berichten kunnen daarnaast voorzien worden van meerdere foto´s en zijn eenvoudig deelbaar. Oude berichten zijn allemaal in het archief terug te vinden.

Dreessen Willemse Architecten maakt prachtige ontwerpen en de nieuwe website sluit hier nu perfect bij aan. Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat of wil je graag meer weten over de dienstverlening van Dreessen Willemse Architecten? Pak dan maar even een kopje koffie en neem even de tijd, want er is meer dan genoeg moois te bekijken!

Bron: i-Minded

Geplaatst op: 11-01-2018

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK