Actueel

Nieuwe website voor Eventief

Eventief wordt gerund door Peggy Michiels en Tanja Schroeder, twee professioneel en gedreven eventmanagers met ruime ervaring als organisator en coördinator van publieks- en business-to-business- evenementen. Evenementen en promotieactiviteiten zijn voor
bedrijven belangrijke marketinginstrumenten om de relatie met klanten te optimaliseren. Eventief realiseert zich dat als geen ander en is graag de strategische partner bij het ontwikkelen van de live communicatie van haar opdrachtgevers.


Eventief laat niets aan het toeval over, de medewerkers worden getraind op houding, presentatie, kennis van producten en diensten van de klant en de kleding en styling wordt aangepast aan het evenement en het imago van de klant. Daarnaast ontzorgt Eventief haar opdrachtgevers op het gebied van planning, briefing en aansturing. 

Alles wordt dus tot in de puntjes verzorgd en daarom werd het onlangs tijd om ook de eigen website weer eens onder handen te nemen. Eventief gaat graag in gesprek met haar opdrachtgevers en heeft geen pasklare producten of diensten, alles is maatwerk en wordt samen met de opdrachtgever afgestemd. Persoonlijk contact is dus belangrijk en daarom staan er geen ellelange teksten op de website maar vooral veel uitnodigingen om contact op te nemen. Eventief werkt o.a. voor grote (inter)nationale opdrachtgevers als Brand, WML, APG, Roda JC en L1 en dat mag best getoond worden. Deze referenties hebben dan ook een prominente plek op de homepage gekregen.
 
Om de website qua design goed te laten aansluiten bij de door Eventief gewenst uitstraling; modern, creatief, zakelijk, enthousiast en professioneel, is er gebruik gemaakt van goed beeldmateriaal i.c.m. veel wit. i-Minded adviseert haar opdrachtgevers altijd om zo min mogelijk met stock foto’s te werken, Eventief heeft dit advies direct te harte genomen en prachtige foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf, aangeleverd. Dit maakt het eindresultaat representatiever en persoonlijker. Om de website goed te laten werken op mobiele apparaten, is deze uiteraard voorzien van een responsive design.
 
Het ontwikkelen van deze website was weer een leuke uitdagende opdracht voor ons, waarvan wij spontaan zin kregen in een feestje. Dus ben jij van plan binnenkort een event of business meeting te organiseren? Neem dan eens een kijkje op de website van Eventief en vergeet niet om ons uit te nodigen ;-)

Bron: i-Minded

Geplaatst op: 06-09-2017

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK