Actueel

Nieuwe website voor Kisters adviesgroep

Kisters adviesgroep is een samenwerkingsverband van de bedrijven Kisters Financiële Diensten B.V. en Kisters Adviesgroep. Sinds kort zijn zij gevestigd op een nieuwe locatie in Bocholtz. Kisters adviesgroep is een kleinschalig, maar professioneel en betrokken
kantoor waar een persoonlijke aanpak centraal staat.


Nieuwe website ontwikkelt voor Kisters adviesgroep

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Kisters adviesgroep terecht voor onafhankelijk advies en bemiddeling bij hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Daarnaast bieden zij de makelaarsservice waarmee zij klanten ondersteunen bij het vinden van de juiste makelaar, taxateur, notaris, aankoopmakelaar, of andere woning gerelateerde partij.

In de oude website kwam de uitgebreide dienstverlening niet goed tot zijn recht en daarom werd i-Minded gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Kisters adviesgroep maakt, zoals zij het zelf zo goed verwoorden: “van cijfers begrijpelijke taal", de website moest dus ook helder en overzichtelijk worden. We hebben daarom een rustig design toegepast dat mooi aansluit bij de huisstijl en daarnaast de content op een fijne manier weergeeft. Ook worden er meerdere navigatiemogelijkheden geboden om het navigeren door de website voor de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om hen vervolgens aan te sporen tot het ondernemen van actie (formulier invullen, adviesgesprek aanvragen, etc.) zijn op diverse plekken in de website duidelijke CTA´s toegevoegd.

Een ander belangrijk aspect was dat de website de persoonlijke benadering van het kantoor moest uitstralen en vertrouwen zou opwekken. Daarom zijn er door klanten geschreven ervaringen op de homepage geplaatst en worden de beoordelingen die te vinden zijn op advieskeuze.nl middels een widget op de website getoond. Om de expertise van het kantoor te delen met de bezoekers, hebben we de nieuwsmodule toegevoegd waarmee het team van Kisters adviesgroep regelmatig nieuwsberichten kan publiceren.

Het eindresultaat is een overzichtelijke website die voorzien is van duidelijke en transparante informatie. Neem gerust eens een kijkje, wellicht kan Kisters adviesgroep wel wat voor jou en/of je bedrijf betekenen.

Bron: i-minded

Geplaatst op: 04-08-2017

« Vorige pagina


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK