Actueel

05-09-2018

De AVG is inmiddels alweer een paar maanden een feit. Heb je alles in orde?

In de aanloop naar de invoering van de AVG was er veel commotie. Er waren veel vragen en er moest nog van alles geregeld worden. Dat gold ook voor ieders website, want ook deze moest op een aantal punten aangepast worden om te voldoen aan de Europese Privacy verordening. Op 25 mei was de AVG een feit en het leek wel alsof het hele land opgelucht ademhaalde, het werd stil en de woorden AVG en GDPR kwamen opeens een stuk minder vaak op social media voorbij dan de maanden ervoor. Want wat bleek…de wereld was niet vergaan na invoering van de wet en er leek niks veranderd. Of toch wel? Jazeker! Er zijn al meer dan 600 klachten in behandeling genomen en de Autoriteit Persoonsgegevens heeft ook al de eerste boetes uitgedeeld.

Moet jij stiekem nog beginnen aan de werkzaamheden die ervoor zorgen dat je compliant bent aan de AVG? Ga er dan snel mee aan de slag! In dit artikel zetten we de belangrijkste punten die je in ieder geval voor je website moet regelen nog even voor jou op een rijtje.


29-08-2018

Nieuwe website voor SmartPort

Cryptocurrency is hot! Nog niet zolang geleden had nog bijna niemand ervan gehoord, maar dit is in korte tijd helemaal veranderd. Er wordt veel over gesproken zowel positief als negatief en de waarde van de munt gaat op en neer door allerlei ontwikkelingen. Ondanks de enorme stijging in populariteit is Cryptocurrency voor veel mensen nog een moeilijk begrip. Smartport speelt daar op in door het kopen en verkopen van hun digitale munt heel eenvoudig en transparant te maken. Om dit aan een breed publiek kenbaar te maken hadden zij een website nodig. Aan i-Minded de mooie taak om daar invulling aan te geven.


22-08-2018

Flexpoint start pilot met digitaal loket: 1ste inschrijfzuil geplaatst in Heerlen

Om de medewerkers op de vestigingen een beetje te ontlasten in hun dagelijkse werkzaamheden is Flexpoint gestart met een pilot om informatiezuilen in te zetten als inschrijfzuil.


14-08-2018

Op welke afbeeldingen wordt geklikt in Google images?

Dat heb je je vast wel eens afgevraagd...

In iedere SEO workshop, training of opleiding word je erop gewezen dat het belangrijk is om een ALT tag mee te geven aan de afbeeldingen die je op website plaatst. Maar waarom eigenlijk?


04-05-2018

Vacature .NET Developer

Jij bent sterk analytisch ingesteld, initiatiefrijk en bent nieuwsgierig naar de plek waar dit allemaal tot zijn recht komt. Hebben wij jouw aandacht? Mooi, dit is wat wij jou kunnen bieden:


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK