Actueel

24-11-2017

Maak je al gebruik van Posts op Google Mijn Bedrijf?

Google Posts is een optie die Google medio dit jaar toegevoegd heeft aan Google Mijn Bedrijf. Door je bedrijf te claimen in Google Mijn Bedrijf zorg je ervoor dat je bedrijfsgegevens direct in Google getoond worden wanneer iemand een zoekopdracht op je bedrijfsnaam, of bv. een lokale zoekopdracht (jouw product of dienst i.c.m. plaatsnaam) uitvoert.


13-10-2017

Nieuwe website voor Tracegroep

Tracegroep is gelegen in België en onderdeel van de Flexpoint Diensten Groep, een dienstverlener op het gebied van arbeidsbemiddeling. De missie van de Flexpoint Diensten Groep is om dé partner te zijn voor realisatie en behoud van werk door diensten te
verlenen die constant de verwachtingen van haar flexwerkers, inleners, medewerkers en partners overtreffen.

In 2014 is Trace overgenomen door de Flexpoint Diensten Groep omdat dit volop kansen gaf voor Flexpoint in Nederland. Door de positie in België verder te verstevigen, is de Flexpoint Diensten Groep nog beter in staat om internationale opdrachtgevers in
Nederland en België van haar diensten te voorzien.


13-09-2017

Receptie, uitbreiding van je winkelvloer, informatieverstrekking…en dat allemaal zonder extra personeel aan te hoeven nemen.

Personeel is voor veel bedrijven het hart van de organisatie, zij zijn het eerste aanspreekpunt voor klanten en spelen vaak een belangrijke rol in veel bedrijfsprocessen. Maar werknemers blijven mensen en kunnen slechts een bepaalde hoeveelheid werkzaamheden uitvoeren binnen hun werkdag. Maar jij als ondernemer hebt ambities; je wilt groeien, je winkeloppervlakte uitbreiden, je klanten uitvoeriger te woord staan, uitgebreid informeren over je dienst of product, je wilt bezoekers bij binnenkomst vriendelijk begroeten en de weg wijzen, etc.


06-09-2017

Nieuwe website voor Eventief

Eventief wordt gerund door Peggy Michiels en Tanja Schroeder, twee professioneel en gedreven eventmanagers met ruime ervaring als organisator en coördinator van publieks- en business-to-business- evenementen. Evenementen en promotieactiviteiten zijn voor
bedrijven belangrijke marketinginstrumenten om de relatie met klanten te optimaliseren. Eventief realiseert zich dat als geen ander en is graag de strategische partner bij het ontwikkelen van de live communicatie van haar opdrachtgevers.


25-08-2017

Het uiterlijk aanpassen van een gedeelde link op je Facebook pagina gaat niet meer.

Een link delen op Facebook, niks zo gemakkelijk; je plakt de link in het update veld van je pagina en Facebook haalt automatisch de bijbehorende gegevens (afbeelding, titel, intro tekst) op van de website waar de link naar verwijst. Maar het resultaat dat je dan krijgt is niet altijd even fraai, waardoor het bericht er niet uit ziet zoals je zou willen. Tot voor kort was dat geen probleem; je paste gewoon de velden die je niet mooi of pakkend genoeg vond handmatig aan (bv. de afbeelding en de titel) en het bericht was klaar om te publiceren.

Maar dat gaat dus niet meer…