Actueel

18-01-2018

E-mail is nog steeds effectief, blijkt uit het Nationaal E-mail onderzoek 2017

E-mail is een veelgebruikt communicatiemiddel dat nog altijd (ondanks de enorme populariteit van social media) door veel bedrijven voor uiteenlopende doelen wordt ingezet. Om een beeld te kunnen schetsen van de beleving van dit medium, wordt er sinds enkele jaren door Spottler en CG Selecties een jaarlijks onderzoek gedaan. Eind 2017 is dit Nationaal E-mail onderzoek alweer voor de vijfde keer uitgevoerd. Een samenvatting van het onderzoek is samen met de conclusies in een helder rapport gepresenteerd.

Hieruit blijkt dat e-mail nog steeds een zeer effectieve manier is om je (commerciële) boodschap onder de aandacht te brengen. De belangrijkste bevindingen hebben wij daarom even op een rijtje gezet.


16-01-2018

Nieuwe website voor Limbourg Huis & Hypotheek

Limbourg Huis & Hypotheek is een makelaar in Vaals voor de aan- of verkoop van woningen. Maar men kan er ook terecht voor een onafhankelijk hypotheekadvies, woningverkoop, aankoopbegeleiding of verhuur. Het kantoor is bewust niet groot om iedere klant de juiste persoonlijke aandacht te kunnen geven die hij/zij nodig heeft. Dat persoonlijke kwam in de oude website onvoldoende uit de verf en ook qua design en techniek kon de oude website wel een update gebruiken.


11-01-2018

Nieuwe website voor Dreessen Willemse Architecten

Dreessen Willemse Architecten is in 2014 opgericht door Lars Dreessen onder de naam Dreessen Architecten. Rob Willemse is sinds 2012 werkzaam bij het bureau dat vanaf 2014 de naam Dreessen Willemse Architecten gekregen heeft. Het bureau werkt aan uiteenlopende projecten in heel Nederland en soms daarbuiten, de opdrachtgevers bestaan o.a. uit gemeenten, bedrijven, coöperaties, ontwikkelaars en particulieren. Bij ieder project wordt de ontwerpopgave zorgvuldig en opnieuw geformuleerd: iedere vraag is uniek. Binnen de bestaande website was het lastig om deze unieke projecten echt optimaal uit te lichten en daarom werd het tijd om deze in een nieuw jasje te steken.


22-12-2017

Nieuwe website voor Benders

Benders is sinds 1932 dé specialist op het gebied van zand en grind voor particulieren en bedrijven. Het assortiment bestaat o.a. uit siergrind, dakgrind, straatsplit, diverse zandsoorten en teelaarde.

Hier kunnen zowel particulieren en bedrijven terecht voor o.a. siergrind, dakgrind, straatsplit, diverse zandsoorten en teelaarde. Deze zijn verkrijgbaar in elke gewenste hoeveelheid en kunnen in big bags, los, of met de loskraan geleverd worden. Naast de producten bieden zij ook diverse relevante diensten, waaronder transport en hijswerkwerkzaamheden. Ook voor het huren van diverse materialen zoals steenklemmen, pallethaken en zandmachines kunnen klanten bij hen terecht.


19-12-2017

Recensies: lust of last?

Je hebt er vast al eens mee te maken gehad: recensies op internet. Zelf maak je er waarschijnlijk graag gebruik van wanneer je als consument op zoek bent naar het beste product of dienst. Want ben je van plan om een vakantie te boeken, dan kijk je toch ook even wat de ervaringen van anderen waren bij die accommodatie die jou aanspreekt. Of ben je op zoek naar een nieuwe laptop, dan lees je toch ook wel even een aantal reviews om te kijken of het product zo goed is als beloofd wordt, toch? En je bent daarin niet de enige: 3 op de 4 consumenten kijkt naar recensies blijkt uit onderzoek.