Actueel

16-06-2017

Eigen website voor Parkstad Limburg Stadion Events

Parkstad Limburg Stadion Events is een initiatief van de Gemeente Kerkrade en Roda JC, gezamenlijk baten zij het stadion uit en willen naast de 2-wekelijkse voetbalwedstrijden structureel invulling geven aan een goed gevuld evenementen programma. Want zeg
nou zelf, Parkstad Limburg Stadion is toch dé perfecte evenementen locatie?


23-05-2017

404 pagina niet gevonden: een gemiste kans

Het kan voorkomen dat iemand die jouw website wilt bezoeken terecht komt op een pagina die niet (meer) bestaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben, de bezoeker heeft een foutje gemaakt bij het intypen van het webadres, de bezoeker heeft van iemand anders een verkeerde link gekregen, je hebt zelf een link gedeeld maar die betreffende pagina later weer verwijderd, etc.


19-05-2017

Nieuwe website voor Mestrini

Al meer dan 15 jaar streeft Mestrini Optiek naar de meest optimale oogzorg voor haar klanten. Vanuit twee vestigingen (Maastricht en Meerssen) staat een uiterst enthousiast team iedere dag klaar om de beste zichtoplossingen te bieden. Het team bestaat inmiddels al uit 17 personen en bestaat uit de familie Mestrini zelf, optometristen, contactlensspecialisten, opticiens, verkoopadviseurs en administratieve medewerkers.


16-05-2017

i-Minded steunt For a Kids Smile met website

Roger van der Linden, is naast zijn werk als directeur/eigenaar van Van der Linden Adviesgroep ook heel actief in diverse verenigingen en commissies en ook sporten (sinds 2007 hardlopen) neemt een groot aandeel van zijn vrije tijd in beslag.

Maar volgens Roger kunt je nooit genoeg uitdagingen hebben en daarom heeft hij er nog een extra aangenomen. Hij gaat proberen om voor de stichting Kinderen Kankervrij (KIKA) zoveel mogelijk geld op te halen door op 5 november 2017 de City Marathon in New York te lopen.


12-05-2017

Website voor online administratiekantoor het Cijferloket

De boekhouding van bedrijven moet met de tijd mee, je administratie in een schoenendoos bewaren is zelfs voor de meeste ZZP-ers nu toch wel echt achterhaald. Actuele cijfers zijn onontbeerlijk om tijdig de juiste beslissingen te kunnen nemen. Maar het voeren
van een goede administratie is voor veel ondernemers nog altijd een hele uitdaging.