Actueel

04-08-2017

Nieuwe website voor Kisters adviesgroep

Kisters adviesgroep is een samenwerkingsverband van de bedrijven Kisters Financiële Diensten B.V. en Kisters Adviesgroep. Sinds kort zijn zij gevestigd op een nieuwe locatie in Bocholtz. Kisters adviesgroep is een kleinschalig, maar professioneel en betrokken
kantoor waar een persoonlijke aanpak centraal staat.


29-06-2017

Is jouw website al mobiel vriendelijk?

Het mobiele internet wordt volwassen, steeds meer mensen pakken de smartphone als eerste apparaat om op internet te gaan. Uit onderzoek van SIDN in samenwerking met GFK blijkt dat 82% van de respondenten een smartphone heeft, van de ouderen (65-plussers) bezit inmiddels ook al 55% een smartphone. En op de vraag welk apparaat men het liefst gebruikt voor internet, kwam de smartphone als meest populair naar voren. Dit komt o.a. door de introductie van 4G, grotere databundels en betere WiFi verbindingen.


16-06-2017

Eigen website voor Parkstad Limburg Stadion Events

Parkstad Limburg Stadion Events is een initiatief van de Gemeente Kerkrade en Roda JC, gezamenlijk baten zij het stadion uit en willen naast de 2-wekelijkse voetbalwedstrijden structureel invulling geven aan een goed gevuld evenementen programma. Want zeg
nou zelf, Parkstad Limburg Stadion is toch dé perfecte evenementen locatie?


23-05-2017

404 pagina niet gevonden: een gemiste kans

Het kan voorkomen dat iemand die jouw website wilt bezoeken terecht komt op een pagina die niet (meer) bestaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben, de bezoeker heeft een foutje gemaakt bij het intypen van het webadres, de bezoeker heeft van iemand anders een verkeerde link gekregen, je hebt zelf een link gedeeld maar die betreffende pagina later weer verwijderd, etc.


19-05-2017

Nieuwe website voor Mestrini

Al meer dan 15 jaar streeft Mestrini Optiek naar de meest optimale oogzorg voor haar klanten. Vanuit twee vestigingen (Maastricht en Meerssen) staat een uiterst enthousiast team iedere dag klaar om de beste zichtoplossingen te bieden. Het team bestaat inmiddels al uit 17 personen en bestaat uit de familie Mestrini zelf, optometristen, contactlensspecialisten, opticiens, verkoopadviseurs en administratieve medewerkers.