Events

Informatieavond SponsorElftal.nl 29 september 2016

Informatieavond SponsorElftal.nl

Sinds de oprichting in 2003 draagt i-Minded het (Zuid-) Limburgse verenigingsleven een warm hart toe. Vele verenigingen zijn in de loop der jaren voorzien van een professioneel online visitekaartje, gebaseerd op ons i-CMS content management systeem en look-and-feel geheel in stijl van de betreffende vereniging.

Ook de komende jaren zal onze betrokkenheid bij het verenigingsleven zeker niet verminderen. Wel willen we iets meer structuur gaan aanbrengen in deze grotendeels gesponsorde samenwerkingen.

SponsorElftal.nl
Graag laten we 'onze' verenigingen kennis maken met SponsorElftal.nl

SponsorElftal.nl is een nieuwe manier om sponsoring te realiseren voor amateurverenigingen. In het team van SponsorElftal.nl bevinden zich bedrijven die bereid zijn om verenigingen te sponsoren. Dit doen deze bedrijven in ruil voor de afname van hun diensten. Het unieke aan SponsorElftal.nl is dat er een financieel voordeel is voor alle betrokken partijen:
  • De vereniging
  • De sponsoren van de vereniging
  • De partnerbedrijven die deel uitmaken van SponsorElftal.nl
Bedrijven die zich het afgelopen half jaar als partner aan SponsorElftal.nl hebben gebonden zijn onder andere:
  • ArboPro (gezondheid en arbeidsomstandigheden)
  • Robey (sportkleding)
  • Makro (groothandel)
  • Petit Verbindt (telecommunicatie)
  • Volta Limburg (energie)
  • ... volledig overzicht op SponsorElftal.nl
Ook i-Minded heeft een partnerovereenkomst gesloten met SponsorElftal.nl (zie bijbehorend nieuwsbericht). Voor 'nieuwe' verenigingen betekent dit dat sponsorovereenkomsten alleen nog via SponsorElftal.nl worden ingevuld. Voor bestaande sponsoring verandert er in eerste instantie niets, tot het moment dat de gesponsorde website toe is aan vernieuwing of redesign. Dan willen we - natuurlijk in overleg - de mogelijkheid bespreken om de online wensen binnen SponsorElftal.nl in te vullen.

Informatieavond
Om het hele concept van SponsorElftal.nl toe te lichten organiseert i-Minded samen met de mensen van SponsorElftal.nl (Patrick Vrijman en Edwin Sturtz) een informatieavond voor verenigingen en wel op donderdag 29 september. Vanaf 19.30u vertellen beide heren wat het concept inhoudt, hoe het werkt en op welke manier SponsorElftal.nl jouw vereniging voordeel kan bieden.Belangrijk om alvast te vermelden: deelname aan SponsorElftal.nl is geheel kosteloos en heeft verder geen invloed op bestaande sponsors en/of sponsorafspraken.

Wij hopen je heel graag te mogen begroeten op donderdag 29 septermber a.s. om 19.30u. Aanmelden kan via info@i-minded.nl, vermeld dan ook het aantal personen.

i-Minded
Heerlerbaan 95
6418 CB Heerlen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK